NEW ARRIVALS

Shop now

CHECK OUT OUR NEW ARRIVALS

Shop now

ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN

ABOUT DRESSNOCODE

Goede ontwikkelingen beginnen bij dromen, dat is wat wij, Kristian en Martin in 2007 dachten toen wij Dressnocode starten. Dressnocode zag het levenslicht in Mei 2007 als webshop. Vanaf 2008 zijn we ons steeds meer gaan fascineren door Scandinavie en dan specifiek door de mode in Kopenhagen en Stockholm. Tijdens de bezoeken aan deze steden ontdekten we al snel dat we onze webshop veelal met Scandinavische labels wilde vullen. Zo hebben we door de jaren heen al een aantal Scandinavische merken naar Nederland gehaald, die inmiddels uitgegroeid zijn tot een begrip in de Nederlandse fashionscene. Justjunkies is daar een mooi recent voorbeeld van.

FRIENDS OF DRESSNOCODE

Bizzey

Marten de Roon

Hardwell

Davy Pröpper

Wout Weghorst

Bassjackers

Bingoplayers

Lny tnz

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@dressnocode

LOOK & FEEL SCANDINAVISCHE MERKEN

Dressnocode is een webshop die in 2007 gestart is voor de particuliere klant met daarin veel typisch Scandinavische merken zoals Just JunkiesMinimumClean Cut CopenhagenWe Are CopenhagenWoodbird, Denim Project en meer. Ook hebben wij Nederlandse merken in ons assortiment zoals 2Legare en Caviar Collection.

Dressnocode is ook een agentschap voor de winkelier waarin wij drie merken voeren. De merken die bij ons in het portfolio zitten zijn; Just Junkies, 2Legare en Caviar collection. Deze merken zijn ook weer terug te vinden op www.dressnocode.nl of bij de retailer bij jou in de buurt. Om op de hoogte te blijven van alles wat met Dressnocode te maken heeft kan je ons volgen op onze social media kanalen Instagram en Facebook.

Cheers, Dressnocode