Klantenservice

Dressnocode
Postbus 814
5280 AV Boxtel
Netherlands

KvK-nummer: 17206080
BTW-nummer: NL 817950242 B01
IBAN: NL58RABO0134954335
BIC: RABONL2U

Verzending
De verzendkosten bedragen €4,00 per bestelling. Bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden. Voordat je bestelling wordt afgerond, worden de verzendkosten tijdens het bestelproces al aangeven.

TNT streeft ernaar om de pakketten binnen 24 uur op de plaats van bestemming te krijgen. Mocht dit niet lukken, dan is je bestelling er de dag erna!
8 dagen bedenktijd
Als je een product om welke reden dan ook niet meer wilt, dan heb je het recht het product binnen 8 dagen na aflevering aan ons te retourneren.

Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd als het product (in originele verpakking) onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen zijn voor de klant. Vergeet niet (een kopie van) je aankoopbewijs bij de retourzending te voegen.

De factuur die je ontvangt bij je bestelling dient tevens als garantiebewijs. Bewaar deze factuur daarom zorgvuldig. Wij raden je aan de originele verpakking van het product te bewaren (waar mogelijk). In de originele verpakking beperkt u de kans op beschadiging tijdens vervoer.
Garantie en defecten
Voor door Dressnocode geleverde producten geldt uitsluitend de garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende product wordt vastgesteld. Dressnocode vervult gedurende de garantieperiode uitsluitend een loket functie.

De factuur die je ontvangt bij je bestelling dient tevens als garantiebewijs. Bewaar deze factuur daarom zorgvuldig. Wij raden je aan de originele verpakking van het product te bewaren (waar mogelijk). In de originele verpakking beperkt u de kans op beschadiging tijdens vervoer. Neem contact met ons op via het contactformulier waarbij je uitlegt wat de klachten van het product zijn.
Hierna nemen wij contact met je op om te kijken of wij eventueel de gebreken kunnen oplossen dmv een nieuw onderdeel toe te sturen. Als dit niet het geval is moet het artikel retour gestuurd worden zoals eerder is uitgelegd.

Bestelling wijzigen of annuleren
Wil je na het afronden van de bestelling de bestelling wijzigen of annuleren, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Geef in je bericht aan wat er gewijzigd moet worden, inclusief je order- en klantnummer.

De kosten van het wijzigen of annuleren van de bestelling variëren. Dit is afhankelijk van de bestelstatus. Bij het annuleren of wijzigen van de bestelling voor verzending worden geen kosten in rekening gebracht. Bij het annuleren of wijzigen van de bestelling na verzending worden de verzendkosten wel in rekening gebracht.
Betaling, Prijzen en Promoties
Betaling geschiedt per iDEAL, PayPal, bank, giro, onder rembours, of op nader op de website uiteengezette voorwaarden. Deze betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid worden:

Vooraf betalen: De goederen worden verstuurd zodra het factuurbedrag op rekening van Dressnocode wordt bijgeschreven.
Creditcard: Na ontvangst van authorisatie door de betreffende creditcard maatschappij worden de goederen verzonden. Dressnocode maakt hiervoor gebruik van Paypal.
Paypal: Na ontvangst van autorisatie door Paypal worden de goederen verzonden.
iDEAL: Na ontvangst van autorisatie door de gekozen bank worden de goederen verzonden.
Onder rembours: Na het plaatsen van een bestelling, krijg je een e-mail ter bevestiging van uw bestelling (inclusief factuurnummer en ordertotaal). De betaling zal plaatsvinden, aan de postbode, bij aflevering van het product.

De prijzen van alle producten die kunnen worden besteld zijn inclusief omzetbelasting (BTW). Bezorgkosten en afhandelingskosten zijn niet inbegrepen in de getoonde prijs. De hoogte van de bezorgkosten staat op de shop vermeld of wordt tijdens de bestelling kenbaar gemaakt.
Indien de prijzen voor de aangeboden producten en diensten stijgen in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, betaald de koper de prijs voor het product op het moment van de bestelling. De prijzen van goederen die op de shop zijn vermeld, zijn onder voorbehoud van wijziging, om welke reden dan ook. Goederen kunnen geruild worden, aanbiedingen en promoties zijn hiervan uitgezonderd.
Veilig bestellen
De betaalpagina's van dressnocode.nl zijn beveiligd met de SSL-techniek (Secure Socket Layer). Deze techniek maakt beveiligde verbindingen mogelijk tussen uw computer en die van dressnocode.nl. SSL zorgt ervoor dat de berichtenstroom is gecodeerd met een sleutel die alleen bij onze computer en uw computer bekend is.
Een beveiligde pagina is te herkennen aan de aanwezigheid van het symbool van een slotje in het browserscherm. Ook herkent u een beveiligde pagina aan de aanduiding 'https' in de adresbalk. De 's' staat voor ‘secure’. Staat er ‘http’ en verschijnt er geen slotje, dan is de internetverbinding niet beveiligd door middel van SSL.
Privacy Statement
Dressnocode VOF respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld ten einde je een optimale dienstverlening te kunnen bieden.

Wanneer je een bestelling plaatst bij Dressnocode, zal je worden gevraagd de hiervoor benodigde gegevens aan ons te verstrekken. In het geval dit noodzakelijk is voor een correcte afhandeling van jouw bestelling zullen wij slechts de benodigde gegevens delen met derden.

Dressnocode zal jouw persoonsgegevens slechts gebruiken voor de uitvoering van de afgesloten overeenkomst die je middels jouw bestelling met Dressnocode afsluit. Tevens kunnen jouw gegevens gebruikt worden door Dressnocode om je vrijblijvend interessante informatie te verstrekken en/of aanbiedingen te doen.

Je kunt altijd aan Dressnocode vragen welke gegevens over je worden verwerkt. Hiertoe kun je een e-mail sturen. Ook kun je per e-mail aan Dressnocode vragen verbeteringen, aanvullingen of andere correcties aan te brengen, die Dressnocode zo spoedig mogelijk zal verwerken.

Indien je geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie dan kun je via de afmeldprocedure zoals op de site vermeld, Dressnocode hiervan op de hoogte stellen. Toezenden van informatie gebeurt alleen maar als je daarvoor jouw e-mailadres hebt opgegeven.
Algemene Voorwaarden
Lees voor de precieze voorwaarden hier de Algemene Voorwaarden van Dressnocode VOF.